dinsdag 5 augustus 2008

Terug uit het heerlijke Griekenland

Een

beetje harde wind de laatste week op Tinos, kijk vooral naar de "rollende wolken" boven de boot. Het eiland heeft blijkbaar niet voor niets de naam "het eiland der winden" gekregen. Toch hebben we nog een berg(je) beklommen en lekker gezwommen (af en toe een beetje gezandstraald...).
De boot terug naar Athene (via Rafina) voer gelukkig ook gewoon, al woeien we het voordek bijna af... wel lekker zo tegen de wind in hangen!

We genieten nog even van een middag en avond in Athene voordat we weer de reis terug aanvaarden. Dineren op een dakterras bij de ondergaande zon, met zicht op de Akropolis, een bijzondere ervaring.

Héél vroeg (4.45 uur in de ochtend!) staat de taxi voor het hotel. Via Rome vliegen, vertraging, wachten, vliegen en treinen en uiteindelijk zijn we om 18.50 uur in 's-Hertogenbosch thuis. Helaas zonder de i-pod van Danique Elemans (found her i-pod nano? please let us know!!!) wat haar érg verdrietig stemt. Verder een hele voorspoedige reis gelukkig.

En het is heerlijk om weer thuis te komen in het groene, vochtige Nederland. Onze tuin, veestapel en huis prima verzorgd (Roel, Lian, Maja en volgens mij ook Riet en Sjaak véél dank!) terug vinden is ook érg prettig.

1 opmerking:

Ellen Elemans zei

Niemand de i-pod van Danique gevonden? Helaas...