dinsdag 12 augustus 2008

Boulevard 2008 locatie Bossche Broek


We genieten van het tochtje over de Dieze, vooral als we net buiten stadswal langs de zonsondergang over het Bossche Broek varen. Het is een prachtige, droge avond. Weinig wind, niet te koud. Precies goed voor een locatie voorstelling.
We worden ontvangen door Loone in een diezebootje, een prachtig schouwspel. Niet versterkt, zo hoor ik Lonneke Kruisbergen toch het liefst!

Het podium en de tribune bieden ook een prachtig uitzicht op het Bossche Broek en de skyline van 's-Hertogenbosch bij de vallende schemer. Lonneke zingt prachtig, maar van mij mag het ook zonder band... ik genoot er nog meer van, toen ze zichzelf op gitaar of piano begeleidde.


Maar de locatie is prachtig. De lucht kleurt gaandeweg steeds donkerder en de verlichting van het podium is sprookjesachtig. En gelukkig zijn we gewaarschuwd voor de muggen. Het is wel mooi om al die insecten in het lamplicht te zien dansen.

Terug vaart het bootje helaas maar tot de steiger aan de Zuidwal. Maar als echte Bosschenaar weten we dat de bootjes toch naar de Uilenburg terug moeten varen en mogen we mee liften... prachtig, de Binnendieze by night!

Geen opmerkingen: