vrijdag 1 augustus 2008

Cycladen, Naxos en Tinos

Ons verblijf op Naxos, een prachtig cycladen eiland in Agio Prokopiou is heerlijk : twee kamers aan het strand, boven Golden Beach.
Athalasia is een perfecte gastvrouw, elke dag schone lakens en handdoeken, airco in de kamer, dus geen last van de etensluchtjes van de buur-restaurants. We duiken zo de zee in, balkon met zeezicht en op het terras van Golden Beach heerlijke ontbijten, ijs en Kafé Freddo.

We rijden ook een dagje het eiland rond, maar vooral de meisjes zijn blij weer op ons strand terug te zijn. We zitten op het mooiste plekje op het eiland, besluiten we tevreden.
Na enkele dagen nemen we de boot naar Tinos, op naar "Anna's Rooms".

Daar worden we in de haven opgehaald met de bus door Hanneke, genieten van we van het appartement dat op de heuvel ligt, prachtig uitzicht, en we lopen zo naar het strandje (beetje klimmen, dus warm als je weer boven bent...).

Op het strandje een "taverna" waar we zowel de borrel als de lunch kunnen gebruiken. Genieten!

We huren toch een auto om nog wat van de rest van het eiland te bekijken. Prachtige plaatsjes, heerlijke zandstranden, maar door de wind ook flinke golven. We genieten ook enorm van Tinos. Voordeel van de wind is dat het lekker afkoelt, vooral ook 's nachts.

Geen opmerkingen: