zaterdag 17 januari 2009

London is the place for me!


Een paar dagen London vanwege de BETT2009 (een enorme internationale ICT-markt) was behalve werken ook gewoon gezellig met Kimmely op stap. En omdat zij nog nooit in London was geweest, ook de "changing of the Guards" bij Buckingham Palace meegemaakt.... dat is wel de ultieme poppenkast! Sta je een uur (ruim) te wachten in de kou, om die mannekes met de berenmutsen voorbij te zien marcheren. We stonden wel goed (voor de laatste 5 minuten). Fijn dat de taxi-chauffeur die ons vervolgens naar de BETT bracht, de kachel van zijn CAB zo hard aan zette, dat wij weer konden opwarmen, al waren de ramen flink beslagen.

De musical WE WILL ROCK YOU (muziek van QUEEN) met een verhaal met droge, engelse humor er omheen, was zeker de moeite waard (dank, Willem, voor de tip). En de fietstaxi daarna, die ons naar een gezellige pub in Soho bracht, was bijna net zo spannend.

Uitverkoop in London is fantastisch. Zeker als het UK pond zo laag staat, dat het bijna zo goedkoop is als de euro. We hebben dan ook lekker ons best gedaan. Misschien had ik toch ook een nieuwe telefoon moeten kopen?!

De BETT2009 was uiteindelijk wel de moeite waard. Een paar dingen gezien, die we zeker bij onze ICT conferentie kunnen gebruiken. En enkele Nederlandse stand houders gesproken. Goed voor het netwerk (vooral van Kimmely). Maar qua conferentie niet echt indrukwekkend, zeker niet als de workshop ruimtes bijna allemaal open ruimtes op de markt zijn... Voor foto's van de BETT2009, klik HIER

Foto's van ons verblijf in London:

Geen opmerkingen: