woensdag 12 juni 2013

Koningsbezoek aan 's-Hertogenbosch

Het was weer een mooie ervaring om als geaccrediteerd persfotografe het bezoek van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima aan 's-Hertogenbosch te mogen vastleggen.

In opdracht van Paul Kriele, die een reportage op zijn website Bastion Oranje heeft geplaatst, kon ik zowel bij het NoordBrabants Museum, als op de markt in het persvak, van behoorlijk dichtbij het bezoek vastleggen.

Het opstellen van de genodigde Brabanders op het Museumplein, de Gildes, de Schutterij en natuurlijk de Bossche Burgemeester Rombouts en Commissaris van de Koning van der Donk.

Toen het Koningspaar eenmaal het Museum was binnen gegaan, mochten wij als pers naar de markt, die al vol stond met publiek, de Harmonieën, die met Guus Meeuwis zouden meespelen.

Het was prachtig om dit mee te maken!

Meer foto's van het Koningspaar en de sfeer in de Bossche straten, behalve op de website Bastion Oranje, ook op mijn eigen Flickr pagina.


1 opmerking:

Gerwald Harmsen zei

Mooie foto's, de opname van de zenuwachtige burgemeester die op zijn horloge kijkt is mooi, goed gekozen!
Ik ben je net gaan volgen, ik heb zelf ook een blog petapixel.blogspot.com ik zou het leuk vinden als je af en toe komt kijken en je commentaar en tips achterlaat.

Groeten Gerwald.