zondag 26 juni 2011

Fietsweekend op de Veluwe


Deze koeien keken me nieuws-gierig aan toen ik onder-weg was van de trein naar B&B de Doezelaar in Putten. Vrijdagmiddag was het nog heerlijk weer en heb ik van het gezelschap genoten van de varkentjes in het weitje naast het terras, totdat mijn fietsvriendinnen arriveerden.

De regendag hebben we zaterdag in Paleis het Loo doorgebracht, waar ook een tentoonstelling rond Máxima (10 jaar in Nederland) de moeite van het bezoeken waard was. Omdat het blééf regenen, hebben we in dezelfde thematiek de bioscoop opgezocht en Gooise vrouwen bekeken. De knusse B&B en een fles wijn hebben die avond nog heel wat goede vrouwen-onder-elkaar gesprekken opgeleverd.

De zondag was het weer gelukkig weer opgeknapt en hebben we toch nog een mooie fietstocht over de Veluwe kunnen maken van bijna 40 km. Tot slot de treinreis terug, mét fiets, dus moest ik kiezen voor de lange route Putten - Zwolle - 's-Hertogenbosch; met dank aan de NS, die alweer onderhoud noodzakelijk vond op het traject dat ik graag wilde reizen :( Toch was het een heerlijk weekend!

Geen opmerkingen: