woensdag 29 oktober 2008

Dagje uit in Florida


Hoewel werk, mijn reisje naar Florida is toch een uitje. De eerste dagen heb ik nog veel te regelen en te doen, is het af en toe spannend of alles wat ik bedacht en geregeld heb ook inderdaad goed uitpakt. De eerste dag met het typisch Amerikaanse IHop ontbijt en het bezoek aan Seaworld is leuk en ook voor de groep geslaagd.


De tweede dag is het bezoek aan Valencia Community College gepland, waar Ann Puyana erg goed begrepen blijkt te hebben wat ik voor ogen had : het programma is prima, de groep erg tevreden en er is veel ruimte voor contact en uitwisseling met Amerikaanse collega's. Tijdens de lunch is ook `Sandy` de President aanwezig en zijn charismatische uitstraling en verhaal boeit iedereen.

Op de derde, de "vrije dag" van de studiereis, huren we auto's en rijdt ons deel van de groep naar Kennedy Space Center, niet ver van Orlando. Het is indrukwekkend om de shuttle te zien, het lanceer platform en de control room. We rijden met een bus rond de verschillende gebouwen en zien ook nog enkele krokodillen, terwijl we veilig in de bus zitten. Heerlijk ook om weer even met zo´n ruime auto over de relaxte Amerikaanse wegen te rijden.
luchtvaart programma.

Let vooral op de krokodillen!

Geen opmerkingen: